Bo Nilsson har ordet

Valtidningen för Nordiska motståndsrörelsen är nu på väg ut till hushållen i Bodens kommun. Bo Nilsson, vår förstekandidat till kommunfullmäktige, har ordet på ledarsidan:

 

 

Valrörelsen 2018

Valet till riksdagen, landstingen, och kommunerna detta år 2018 kommer nog att bli det mest spännande och förmodligen det mest röriga i Sveriges historia. Inget är sig likt längre. Socialdemokraternas långa maktinnehav verkar inte längre vara en självklarhet, utan nu får man tampas med både borgarna och uppstickarna Sverigedemokraterna. De har givit oss ett samhälle fyllt av motsättningar, splittring och hopplöshet. Orsaken till detta är att man i någon slags kvasihumanism prioriterat en massinvandring utan motstycke. Man har helt enkelt struntat i det egna folket. Resultatet kan vi idag tydligt se: En skenande brottslighet med våldtäkter, narkotika, mord, rån, stölder och bedrägerier i en aldrig tidigare skådad omfattning. Jag kan garantera att avarter i den utsträckningen aldrig skulle tillåtas att förekomma i det nationalsocialistiska samhället.

Det vore dock för enkelt att säga att det bara är sossarnas fel eftersom samtliga av de övriga partierna också är inblandade i olika utsträckning. Självklart vill vi i Nordiska motståndsrörelsen inte att vårt folk skall ge en enda röst till något av dessa partier, eftersom de lurat och bedragit oss i årtionden. Dessa charlataner bryr sig icke ett dugg om din eller min framtid, utan endast om sina egna löner och fördelar. Ge dom inte mandat att vanstyra oss i fyra år till. Folkförrädare, det är vad de är!

 

Vår valkampanj

Jag skall villigt erkänna att jag inledningsvis motsatte mig bildandet av Nordiska motståndsrörelsens parlamentariska gren. Orsaken var att jag inte ville att vi skulle beblanda oss med de övriga förrädarpartiernas oändligt meningslösa pladder och handlingsförlamning. Efter att i årtionden studerat deras urvattnade kompromisser och förräderi, tänkte jag att det där vill jag då sannerligen inte vara med om.

Med de framgångar vi haft i Ludvika kommun där vi haft mandat de senaste fyra åren och med det driv organisationen uppvisar i allt vi tar oss an har jag dock mjuknat i min uppfattning. Jag ser kommunerna Ludvika, Kungälv och Boden som pilotprojekt och det ska bli intressant att se förrädarpolitikernas reaktioner när vi kommer in i dessa församlingar.

Då jag har en väldigt lång politisk karriär bakom mig, där jag bland annat var med i bildandet av Sverigedemokraterna och under en tid var partiets vice ordförande, så föll det sig naturligt för mig att ställa upp i Boden när förfrågan kom.

När denna artikel skrivs har vårt valarbete här uppe redan pågått under en längre tid. Större delen av Bodens befolkning har vid det här laget fått ta del av Nordiska motståndsrörelsens budskap i en eller annan form. Speciellt då vi i Boden fick äran att detta år anordna en av organisationens två 1 maj-demonstrationer. Vi skrev med demonstrationen i Boden historia, då något sådant arrangemang aldrig tidigare har genomförts så långt norrut. Demonstrationen blev också en formidabel succé som på allvar presenterade Nordiska motståndsrörelsen för Boden och hela Norrbotten.

Med spaltmeter av skriverier i lokalpressen, gny och gnäll från lokalpolitiker om organisationsförbud och patetiska försök av lokala vänsterextremister att förhindra den grundlagsskyddade yttrandefriheten finns det nog idag inte en enda bodensare som inte känner till den nationalsocialistiska organisation som vill befria dem från deras förtryckare.

Detta är dock bara början då vi kommer att lägga in en högre växel nu under sommaren och verkligen visa Bodens befolkning att det finns ett alternativ till de etablerade skitpartierna. Våra aktiviteter kommer att trappas upp för att utmynna i den mest intensiva och spektakulära valrörelse som någonsin skådats i Norrbottens historia. Nordiska motståndsrörelsens närvaro i Bodens gatubild kommer inte att lämna någon obemärkt.

 

Våra visioner för boden

Till skillnad från de övriga partierna står eller faller vi inte med valresultatet. Oavsett om jag och min medkandidat David Nilsson kommer in i kommunfullmäktige eller inte så kommer vi i Nordiska motståndsrörelsen outtröttligt verka för att genomdriva våra politiska ambitioner som du kan läsa om längre fram i denna tidning. Med din röst kommer vi dock att kunna göra det snabbare och enklare. Kommer någon av oss in lovar jag dessutom att vi ska syna budgeten i sömmarna och avslöja korruptionen inifrån.

För den som är trött på samhällsförfallet, trött på förrädarpolitikernas lögner och bedrägeri – helt enkelt trött på samma gamla vanliga skit – finns bara ett alternativ. Lägg din röst på mig och Nordiska motståndsrörelsen så kommer lokalpolitiken återigen att bli ett folknöje. På mer än ett sätt.

Vi ses på Bodens gator, vi ses i stadshuset!